Mijn bedrijf


Mijn naam is Therja Maas en ik run sinds 05 februari 2010 mijn onderneming: T. Maas Administraties en Dienstverlening.


Tot mijn werkzaamheden behoren ondermeer het verwerken van de administratie, opmaken van de jaarstukken, verzorgen van de aangiften; omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en loonheffing. De loonadministratie is door mij uitbesteed aan een gespecialiseerd salarisverwerkingsbedrijf.


Daarnaast vind ik dat de ondernemer zijn vragen moet kunnen stellen zonder daarin geremd te worden. Daarom beantwoord ik hun ondernemersvragen zonder hen daarvoor te factureren. Dit is een dienstverlening die is inbegrepen in de prijs.


Ook kan men bij mij terecht voor het maken van een ondernemersplan en het opstellen van diverse overeenkomsten.


Naast ondernemers zijn ook particulieren welkom. Voor hen verzorg ik onder andere de aangiften inkomstenbelasting, aangiften schenkbelasting en erfbelasting, aanvragen diverse toeslagen. Tevens kunnen zij bij mij terecht met hun vragen en verzoek om advies op allerlei gebied. Waar ik niet direct een antwoord op weet zoek ik uit.


De klant staat bij mij centraal. Mijn prijzen zijn redelijk tot laag. Mijn motto is als het ware; niet ieder uurtje is een factuurtje.


Met vriendelijke groet,


Therja Maas